top of page

ONLINETRÄNING

Träningsprogram

Individuellt anpassade träningsprogram

Jag har 15års erfarenhet av att ta fram individuella träningsprogram och även träningsplaner som sträcker sig över en längre tidsperiod. Träningen anpassas efter dina mål, ditt nuläge och hur mycket tid du kan lägga på träningen. Självklart tas dessutom skadehistorik mm. med i beräkningen också. 

 

Men det perfekta träningsprogrammet finns inte, bäst blir det när vi har en kontinuerlig dialog - du berättar hur det går, hur du mår och vilka utmaningar du har.  Tillsammans når vi regelbundenhet i den fysiska aktiviteten och når dina mål.

Magnus Pilegård

Träningsprogram 

Träningsprogram online

Ett träningsprogram bör för bästa resultat sträcka sig ca 6-8v och sedan förändras. Det måste inte betyda att man reviderar allt och gör ett nytt. Istället kanske öka antalet/vikten, ändra intensiteten och förändra några övningar så det känns nytt och intressant.

 

Med små förändringar kommer du vidare och kan göra de anpassningar som behövs för att du fortsatt ska ha roligt. Målet är att det känns som att du har en PT bredvid dig som ser och anpassar träningen efter just dig och dina behov.

Därför gör jag ett lite större jobb för det första programmet då vi via mail/telefon pratar mer om vad som passar dig bäst. Sedan stämmer vi av efter 6v och du får en uppföljning i form av ett nytt program.

 

Onlineträning live

Träna med mig via digitalt

Alla typer av träningspass med mig kan kombineras med digital träning eller uteslutande vara live digitalt.

Det fungerar som så att vi kommer överens om en tid, du får en teamslänk eller tränar via Zoom, alt. via FaceTime. 

Vi tränar live men på olika platser helt enkelt. Vi utgår från dina mål och erfarenheter, samt anpassar efter de redskap du kanske har hemma. Jag demonstrerar övningar och peppar dig samt ger tips och råd.

Träningen är inklusive uppvärmning samt stretch 55 min.

 

Boka tid nu! 

 
Magnus Pilegård
bottom of page