top of page

Personlig träning i Frisketten på Nordea

Jag arbetar som personlig tränare på Nordeas huvudkontor!
Här kan du som anställd träna med mig och få kvalité i din träning på jobbet.

 

Använd ditt friskvårdsbidrag

Armhävning Magnus Pilegård

Erbjudande just nu!

Träna 3ggr med personlig tränare för din friskvårdspeng. Erbjudandet gäller nya kunder och är giltigt fram till 1/6-2024

PT i Frisketten på plan -5

 
Träningen bedrivs på Nordeas företagsgym Frisketten som ligger på plan -5 i huvudkontoret, vid Kungsträdgården. Obs! Gymmet är endast tillgängligt för anställda på Nordea
Inför första träningspasset ses vi i gymmet, pratar om mål, förutsättningar, eventuella skador, vilken sorts träning som du uppskattar, vad du behöver och vad du vill få utav träningen. Det är alltid bra att ses en gång innan träningen drar igång, då blir det första träningspasset mycket bättre.
Tack vare Styrke- och lyftningssektionen håller nu gymmet högsta klass. Där finns alla fria vikter, ringar, räcken och maskiner som behövs för ett bra träningspass. Upptäck enkelheten med att träna på jobbet med en personlig tränare.
Vi är två personliga tränare på Nordea. Om jag ej kan ta mig an dig, vidarebefodrar jag dig gärna till min kollega Kim Bertoli.

frisketten nordea

Frisketten Nordea
Nordea logga

Personlig träning på banken 2024

Jag har över 15 års erfarenhet i PT-branschen och har nu arbetat i 10 år på Nordea. Under våren 2024 gör jag en större satsning på personlig träning på just Nordeas huvudkontor. Friskvårdsföreningen har uttryckt hur viktigt det är att medarbetarna motionerar och vill att jag och Kim ska kunna ta oss an fler kunder i gymmet. Därför är nu ett nytt avtal påskrivet och banken vill satsa mer på träning och friskvård för de anställda.

Jag erbjuder dig hög kvalité i träning och hälsa. Regelbunden motion är så viktigt för att vi ska må bra, fungera på arbetet och på fritiden. Jag hjälper dig med individanpassad träning utefter dina förutsättningar och mål, guidar dig i gymmet och coachar dig med teknik och träningsupplägg.

Jag har mängder med referenser om du vill höra från någon på banken om hur det är att träna med mig.

Hör av dig för mer information om vad jag erbjuder i träningsväg, eller kontakta styrke- och lyftningssektionen i Friskvårdsföreningen. Det finns också mer info på intranätet.

Workshops i Frisketten våren 2024

Tisdag 16/4 15-16 Genomgång av maskiner, för nybörjare, 15platser

Torsdag 18/4 15.15-16.15 Fria vikter, för nybörjare/medel, 15platser

Torsdag 25/4 15.15-16.15 Kroppsviktsträning, nybörjare-avancerade, 20 platser

Bokning via friskvårdsföreningens hemsida på intranätet

Det är vi som arbetar i Nordeas gym

Magnus Pilegård
Kim Bertoli
Magnus Pilegård. Pilegård Träning AB, porträtt

Kontakta mig

Tack för ditt meddelande!

bottom of page